METRAŽA
Naša tvrtka poznata je kao specijalist za tehničke tekstile. Nudimo široku paletu proizvoda svjetski poznatih proizvođača. Tkanine za kamionske cerade,za zaštitu od sunca,tkanine za brodske tende,digitalni tisak i specijalne tkanine. Tražite širine od 50 pa do 500 cm? Kod nas ćete pronaći upravo to...tehničke tkanine u raznim bojama,širinama i duljinama bala. Naš cut-servis omogućuje Vam rezanje tkanina na mjeru,bilo u duljinu,bilo u širinu.
TENDE
Zaštita od sunca dio je naše ponude. Pored velikog broja različitih tkanina za zaštitu od sunca, nudimo Vam i veliki broj raznih modela tendi čije dijelove možete kupiti putem naše veleprodaje. Okomita ili vodoravna, za balkon ili zimski vrt, sklopiva ili fiksna, mi imamo tendu za Vas.
FOLIJE
Odabrani Avery Graphics i Aslan proizvodi na jednom mjestu. Trebate li samoljepljive folije za kompjutersko izrezivanje, folije za digitalni tisak, maskirne folije za PVC i akrilne podloge, reflektirajuće oznake ili folije, dekoracije za staklo, folije za podne grafike, zaštitne folije ili možda folije za sitotisak u arcima? Kliknite i provjerite što Vam sve nudimo.
GALANTERIJA
Kamionske cerade štite vrijedan teret, a sa našim sistemima za pričvršćivanje je svaka kamionska cerada te proizvođači i prerađivači kamionskih cerada i tehničkih tekstila na sigurnoj strani. Naša galanterija, ugrađena u Vaše proizvode, putuju širom svijeta i suvereno prkose vjetru i vremenu.
ALATI I STROJEVI
Profesionalni alati za izradu kamionskih cerada,tendi i šatora.
BOJE
Boja za cerade se ne suši dovoljno brzo? Imate problema sa nanosom? Probajte naše boje za cerade. U ponudu smo uvrstili i tinte za digitalne printere i tekuće laminate.
ŠATORI
Zrakonosive hale,šatori modela Pagoda u kitu te brojni dijelovi i galanterija potrebna za izradu šatora dio su naše ponude. Tražite gotov šator? Opširnije na www.belina.com.
ELEMENTI ZA NADOGRADNJU KAMIONA
Edscha klizni krovovi za kamionske prikolice i poluprikolice, aluminijske i drvene letve te klasične cijevi za arnjeve.
KONCI
Nudimo vrhunske Amann konce. U ponudi imamo konce za šivanje brodskih i klasičnih tendi te plastificirnaih tkanina.
OBRUBNE TRAKE
Obrubne trake za tende u preko 25 raznih boja,obrubne trake za tende i slične proizvode.
SIGN PROIZVODI
Razni sistemi za napinjanje i prezentaciju oslikanih tkanina i folija. Sistemi za dinamične i statične reklame.
OPREMA ZA TRGOVINE
Kreirati atraktivan prodajni prostor i poticati prodaju na licu mjesta te povećati zadovoljstvo kupaca ? Kako? Lako, zahvaljujući proizvodima iz našeg asortimana opreme za trgovine,POS i označavanje cijena.
PLOČE ZA REKLAMNU INDUSTRIJU
Ploče od akrilnog stakla u raznim bojama i debljinama,Polyboard ploče za Vaše reklame.
PISAČI I REZAČI FOLIJE
U pripremi...
NOVOSTI
NOVA KOLEKCIJA AKRILNIH TKANINA ZA TENDE: THE WORLD OF SATTLER
Sa zadovoljstvom predstavljamo novu Sattlerovu kolekciju akrilnih tkanina za zaštitu od sunca, inspiriranu prirodnim materijalima, organskim oblicima, dinamičkim tokovima svjetlosti i mnogim drugim pojavama.
opširnije
FORTOTEX TKANINE
FORTOTEX MATERIJALI U RAZNIM ŠIRINAMA.
opširnije
FORTOTEX CLEANER
Našoj obitelji proizvoda pridružio se novi član: FORTOTEX , profesionalno sredstvo za čišćenje i uklanjanje masnoće i prljavštine sa površine prije aplikacije folije .
opširnije

Design and production by NOVENA · copyright 2006.