Sign proizvodi
Sign-Ware je inovativna tvrtka koja je razvila tehnike napinjanja oslikanih tkanina. Kao njihovi ekskluzivni partneri za područje RH cilj nam je ponuditi proizvode koji su međusobno kompatibilni, laki za rukovanje a istodobno vrhunski dizajnirani i u koraku s zahtjevima modernog oglašavanja.
Kao jedina ovlaštena veleprodaja Rigiflex profila za OUTDOOR oglašavanje nudimo Vam razne Rigiflex okvire za ZIP in -ZIP out sisteme plakatiranja.
Predstavljen 2004, Prismaplus XT rezultat je više od 30 godina proizvodnog iskustva, s otprilike 35.000 instalacija diljem svijeta, te s nedostignutom posvećenošću istraživanju i dizajnu koji je utro put budućnosti panoa s tri poruke.
Prizmatop Vinyl povezuje inovativne koncepte dinamičkih panoa s otisnutim savitljivim tkaninama kojima se dobija jedinstven sustav velikih namatajućih panoa. Prismatop Vinyl je patentirani sa stražnje strane osvijetljeni sustav bez zaštitnog stakla. Tako dobivamo privlačne slike bez odraza. Za samo postavljanje plakata potrebno je utrošiti svega nekoliko minuta.
Sistemi za svjetleće reklame. Tražite li elegantno rješenje za indoor oglašavanje ili pak trebate robustniji sistem za outdoor oglašavanje? Odaberite nešto iz naše ponude.
Popup display-i ne gube na svojoj popularnosti. U našoj veleprodaji možete nabaviti razne sisteme koje kasnije možete oplemeniti vlastitim plakatima.
Iskoristite skele kao oglasni prostor! Nudimo Vam sve potrebno za pretvaranje neuglednih skela u atraktivne reklamne površine. U ovom poglavlje ćete pronaći i razne okvire za Vaše plakate kao i A panele.