Elementi za nadogradnju kamiona
Edscha klizni krovovi postali su sinonim za brzo otvaranje cerada i jednostavan utovar. Stoga smo upravo Edschu odabrali za partnera u segmentu kliznih krovova i nadogradnji. U ponudi su i drvene i aluminijske letve za kamionske prikolice te klasične cijevi za arnjeve. Rezervni dijelovi za klizne krovove i razne vrste arnjeva također su u našoj ponudi.
Posebno smo ponosni na našu ponudu kliznih krovova za kamionske prikolice i poluprikolice našeg partnera tvrtke Edscha. Klizne krovove nudimo u kit-sistemu.Dovoljno je da znamo dimenziju vozila,a mi ćemo Vam isporučiti kompletan kit sa uputstvima za montiranje.Kit sadrži sve potrebno za montažu. Pored kliznih krovova u kitu,nudimo Vam i sve rezervne dijelove za Edscha klizne krovove. U ponudi nudimo i cijevi za klasične arnjeve te potreban pribor.U ovom poglavlju ćete pronaći i vodilice za klizne cerade te pripadajuće kotačiće.
U ovom poglavlju predstavljamo letve za kamionske prikolice i poluprikolice.Letve omogućuju bolju zaštitu cerada od tereta koji se prevozi. Nudimo tri vrste letvi:drvene,aluminijske klasične i aluminijske s utorom. Letve su dostupne u raznim duljinama.
Novost u ponudi našega partnera tvrtke Edscha su kompletne nadogradnje za teretna vozila.Izumitelj i vodeći europski proizvođač kliznih krovova sada Vam nudi i kompletne nadogradnje.Uvjerljive prednosti:kompletna nadogradnja na jednom mjestu i garantirana Edscha kvaliteta.Sve komponente točno odgovaraju jedna drugoj i ispunjavaju sve norme i propise o sigurnosti u prometu te carinske propise.Sisteme odlikuje jednostavna montaža.