Konci
Odaberite adekvatan konac za šivanje Vaše tende.
Sattler za šivanje tendi preporučuje Saba konac,proizvođača Amann. Konac je izrađen od 100% poliestera i odlikuje ga velika čvrstoća i stabilnost. Preporučena debljina je 35.Optimalan izbor boja. Konac isporučujemo na konusima od 5000 m.
Za šivanje brodskih tendi nudimo dva različita konca,na Vama je da odlučite koji ćete koristiti. Serabond je konac od 100% poliestera sa specijalnom bondažom.Isporučuje se u debljinama:20,30 i 40 u četiri osnovne boje. Rasant WR je konac mješavine pamuka i poliestera.Zahvaljujući pamuku u svojem sastavu,konac će "nabubriti"u dodiru s vlagom te tako idealno zatvoriti rupicu od igle na šavu brodske tende.Konac isporučujemo u debljini 20.
Za šivanje PVC tkanina,kože,geotekstila i sličnih proizvoda,preporučujemo konac Serafil.Konac je izrađen od poliesterskog multifilamneta i odlikuje ga iznimno velika čvrstoča.Nudimo ga u debeljini 20 i u nekoliko osnovnih boja.Konusi su duljine 600 m.
U ponudi imamo i najlonske trake za visokofrekventno varenje,koje zadovoljavaju TIR standarde te N-tech konce za šivanje materijala koji prolaze velika iskušenja,poput radnih rukavica ili vatrogasne odjeće.